Look4stuff

Look4stuff

Прямий постачальник чоловічого та жіночого одягу “Look4stuff” надає послуги по відправленнях товару безпосередньо на Вашого клієнта по системі “Дропшипінг” (dropshipping, drop) та оптовим поставкам товару від 5 одиниць будь-яких товарів з каталогу по всій Україні.
Для того, щоб стати  партнером і для оформлення замовлення, зареєструйтесь або авторизуйтесь на сайті.
Після реєстрації Вам відкриється доступ в особистий кабінет, де Ви зможете стежити за своїми замовленнями, їх статусами, сумами виплат по забраним замовленнями (для Дропшиппінг).

Дропшипінг (dropshipping) – це відправка постачальником або виробником своєї продукції безпосередньо Вашому покупцеві.

Суть роботи по системі дропшипінг полягає в тому, що Ви розміщуєте наші товари на своєму сайті / торговому майданчику / в соцмережах / на дошках оголошень, а пакування і відправку замовлень виконує компанія.

Дропшипер (Ви) виступає посередником між покупцем і Look4stuff і отримує дохід, за рахунок різниці між вартістю одягу для себе (дроп-ціна) і ціною для роздрібного покупця.

 Дропшипінг одягу – найбільш популярна і вигідна система роботи в даний час, так як дропшиперу не потрібно закуповувати товар, орендувати склад і т.д., Ви маєте можливість заробляти не виходячи з дому.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.