Sezon

Sezon

Компанія SEZON була заснована далекого 2010 року. Все починалося з невеликої крамнички у місті Чернівці та великого бажання створити власну справу яка приноситиме задоволення як клієнтам так і працівникам компанії.

Вони наполегливо працювали і задоволені клієнти  мотивували їх ще більше і це давало результат і рік у рік вони розширювали  мережу магазинів та поповнювали команду професіоналів.

Переваги:
  • ВЕЛИКА системна компанія, яка цінує свою репутацію і цінує кожного клієнта.
  • Працюють без посередників з найбільших українських виробників та за рахунок великих обсягів продажу отримують найкращу ціну для клієнтів.
  • Команда професіоналів добре знає специфіку кожної пари і готова допомогти навіть найвибагливішому клієнту.
  • Гарантія взуття.
  • Привітний кол-центр. Вони вміють швидко надати вичерпну відповідь на будь-яке запитання та забезпечити 100% результативну допомогу!
Якщо Вас цікавить електронна комерція з мінімальними вкладеннями – Вас може зацікавити модель дроппшипінгу – нова система продажу через інтернет, у якій беруть участь три сторони: виробник, постачальник, покупець. Що це таке? – найпростішими словами…

Система дропшипінг – продаж товарів компанії Sezon на Вашому сайті або дошці оголошень із додаванням до його основної вартості Вашої власної націнки. Вам не потрібно купувати товар, вкладаючи власні гроші. Ризик втрати коштів зведений до мінімуму.

Робота системи не вирізняється складністю. Вона полягає в тому, що Ви – постачальник між замовником та компанією-дропшипінг.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.