Modnicy

Modnicy

Modnicy. Фабрика модного жіночого одягу

Їхня мрія – створювати красиві та модні речі, які будуть доступні для всіх дівчат та жінок. І ось уже понад 20 років компанія втілює цю мрію в реальність. «MODNICY» – це фабрика модного жіночого одягу, що відповідає останнім модним тенденціям. Ваш персональний гід за стилем!

Швейну фабрику «MODNICY» було засновано багато років тому. По сьогоднішній день вони активно випускають стильний одяг високої якості, який відповідає не лише вимогам моди, а й уподобанням покупниць, тому кожна колекція зустрічається з особливим захопленням. Завдяки активному розвитку швейного виробництва вони одержують гідну продукцію за доступною ціною.

Продукція фабрики «MODNICY» – це цілісний виробничий цикл: починаючи від ідеї дизайнера та закінчуючи доставкою замовлень покупцям.

Стильний одяг на всі випадки життя

На  сайті ви знайдете одяг, який ідеально підійде для будь-якої події: розкішні сукні, стильні костюми, елегантні блузки, кардигани, піджаки, а також спортивний та верхній одяг. Щоб оновити гардероб, вам більше не доведеться витрачати нескінченний годинник на походи по магазинах – відкривайте сайт та робіть зручні покупки онлайн.

Професійне пошиття

Над створенням кожної колекції працює згуртований колектив нашої фабрики: модельєри-конструктори, швачки, інженери, менеджери, пакувальники та інші. Найкраще обладнання разом із професіоналізмом кожного члена команди дозволяють створювати продукцію найвищої якості, але найголовніше красиву та дуже зручну.

Багатоетапний контроль якості

У пріоритеті – довіра клієнта. Використання технології подвійної перевірки, живої та машинної дозволяє виключити найменшу помилку. Кожне замовлення обов’язково проходить передпокувальний контроль. У результаті все це дозволяє гарантувати відсутність у замовленні будь-якого виду барка.

Спільна мета компанії – подарувати Вам задоволення від шопінгу

Станьте клієнтом фабрики «MODNICY» та отримайте доступ до унікальних колекцій стильного та недорогого жіночого одягу.

“MODNICY”. З ними Вам завжди буде, що вдягнути!

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.