Nile

Nile

Інтернет магазин “NILE”
Інтернет зміг максимально спростити купівлю найкорисніших товарів для кожного громадянина України. Часто в магазинах поруч немає потрібної речі, тому покупка в інтернет-магазині залишається єдиною можливістю отримати все необхідне.

Інтернет-магазин “NILE” заснований у 2010 році саме з метою зібрати всі корисні товари для дому, роботи, дозвілля та догляду за собою в одному місці. Вже зараз компанія пропонує один із найбільших каталогів різноманітних товарів в українській частині інтернету та постійно розширює асортимент!

Основні переваги покупки в “NILE”
Почнемо з того, що магазин офіційно зареєстровано у повній відповідності до законодавства України. Продаючи щось  клієнтам, вони беруть повну відповідальність перед ними згідно із Законом про захист прав споживачів.

Усі товари покриваються справді робочою гарантією.

  1. Повернення.
  2. Обмін.
  3. Відправлення іншого товару аналогічної вартості.

Клієнт отримує повну інформацію перед покупкою. Кожну товарну картку докладно прописано, щоб ще на ранньому етапі закрити більшість можливих питань. Якщо складнощі залишаються, обов’язково дзвоніть  менеджерам. Це компетентні люди, здатні проконсультувати будь-який товар і допомогти з правильним вибором.

Для оплати передбачено 3 можливі способи:

  1. Через сайт, одразу після оформлення замовлення.
  2. Переклад на карту.
  3. Післяплати з оплатою при отриманні посилки.

Підтримка малому бізнесу в Україні
Україна — це країна заповзятливих людей. Багато хто хотів би спробувати свої сили в бізнесі, але не має змоги побудувати відразу велику систему продажів. “NILE” хоче допомогти початківцям та пропонує співпрацю за системою дропшипінг.

Погодьтесь, що це не ідея на мільйон, але це може стати добрим стартом для багатьох підприємців, які бажають пов’язати своє життя з інтернет-продажами.

Інтернет-магазин “NILE” намагається стати найкращим сайтом в українському інтернеті для простих покупців та бізнесу.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.