Sat Ellite

Sat Ellite

Вид діяльності компанії «Satellite» (САТЕЛІТ) ― це реалізація в роздріб, оптом та по дропшипінгу, асортименту товарів, що перевищує понад 100 000 одиниць: побутова техніка, телевізійне, мережеве обладнання, різноманітна мобільна, комп’ютерна електроніка та аксесуари до неї.

Компанія активно розширює асортименти. У продаж широкий вибір цікавих гаджетів, товарів для дому та активного відпочинку, модних аксесуарів, товарів для дітей, а також багато цікавих та потрібних промов!

Купуючи у них, Ви можете бути впевнені у вигідній ціні та якісному обслуговуванні. Крім цього, здійснивши покупки на одному ресурсі, зекономите на доставленні.

Головне завдання Satellite ― це створення максимально зручного для користувача сервісу для шопінгу з найширшим асортиментом товарів. Вони активно працюють над описом продуктів, створюють відеоогляди, роблять їх максимально інформативними та зрозумілими недосвідченому користувачеві.

Інтернет-супермаркет «Sat-ELLITE» надає унікальну можливість: якщо вартість потрібного Вам товару в іншому магазині виявиться нижчою або ж він просто не «по кишені» – Вам нададуть знижку! Тобто з Satellite можна здійснити торг! Дану можливість – не практикує ні один конкурент!

 

 

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.