Altesso

Altesso
Дропшиппинг в Україні

Став дуже зручним способом заробітку для багатьох молодих хлопців, які хочуть поєднувати роботу і навчання, а також для молодих мам і тих, хто вже попрацював в офісі і бажають відкрити свій бізнес.

Магазин “Альтессо” – це дропшипінг від виробника в Україні. Вони замовляють товар з Китаю та Туреччини та зберігають його на своїх складах. За 10 років роботи у сфері оптових продаж вони налагодили систему співпраці з дропшипперами та логістику, що забезпечує швидке постачання товару, моментальну обробку Ваших замовлень і відправлення їх того ж чи наступного робочого дня.

Співпраця з дропшиппингом Україна – це зручний для Вас спосіб продавати товар.

Компанію цінують за різноманітність асортименту, наявність модних трендових позицій, частий завіз нових моделей, умови виплати грошей, швидку доставку, лояльність до клієнтів і ввічливе обслуговування.

На  сайті можна замовити одяг та аксесуари низької та середньої цінової категорії. Товари, відмічені міткою “Якість”, порадують Ваших клієнтів, які обов’язково стануть постійними.

Вони не працюють за системою “дропшипінг Китай – Україна”, а поставляють товари від виробника в Китаї та продають їх зі своїх складів клієнтам дропшипперу, а також роздрібним магазинам.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.